Blogul Nostru

Sa ne cunoastem mai bine!


Echipa LaBellaCasa a dezvolatat un interes major in ceea ce priveste mobila cu desing clasic, baroc, vintage, neoclasic,  dar si mobila moderna de o calitate superioara si un design inedit . “Ochiul format” pentru detalii, design, calitatea materialului si combinatii de culori a adus foarte repede un numar mare de cerinte din partea prietenilor care erau in cautarea unui expert in tendinte de amenajare, pentru completarea pieselor de mobilier sau mobilarea intregii case si asa s-a nascut acest proiect  numit :”La Bella Casa”.

Marea noastra dorinta este sa oferim clientilor o gama variata de mobilier, proiectat intr-un stil clasic, cu design preluat din secolul trecut, bazat pe viziunea si convingerile noastre  in materie de aranjament legat de perioada anterioara, aducand in acelasi timp un mobilier creativ potrivit pentru casa moderna a zilelor noastre.

Avem o pasiune pentru maiestria si creativitatea secolului trecut de design si credem ca si clientii nostri o sa  impartaseasca achizitiile facute multi ani de acum incolo.

Chiar daca clientii nostri cauta sa isi inlocuiasca toata mobila sau au nevoie doar de un singur corp de mobilier, noi gasim ca liniile curate si calitatea rafinata a stocurilor noastre sa va ofere o prospetime care sa imbunatateasca mediul in care locuiti si sa va bucurati de caldura caminului dumneavoastra.

Noi credem cu vehementa  ca o piesa rafinata de mobilier implineste felul omului de a fi,ca acele gusturi  individuale sunt supreme pentru a ne proiecta intocmai cum vrem sa arate locuita noastra trecand peste parerile celorlalti.Nu exista frumos sau urat in ceea ce priveste  arhitectura, mobilier sau design, este vorba doar de idei si concepte diferite, pe scurt gusturi diferite.

Conceptul nostru

Proiectul dezvoltat de noi este o colectie de idei pe care le-am adunat in timp, prin studiu aprofundat despre diverse perioade ale artei contemporane, dar si calatorind o lunga perioada de timp in tari cu o bogata cultura in lume.

In loc sa alegem o singura idee pentru o colectie de mobilier sau o anume perioada, ne-am decis sa experimentam liber cu multe idei, cu gusturi diverse, de la neoclasicism care este in opozitie cu barocul, la vintige sau chiar la mobilier modern, de ultima generatie.

Pentru alegerea diverselor mobiliere am fost inspirati de frumusetea si grandoarea cladirilor din arhitectura Italiana dar si inspirnadu-ne de la delicatetea si eleganta  arhitecturii neoclasice,de la mijlocul secolului XVIII, direct prin lentilele mobilei moderne si interpretand procesul complicat.

                Arhitectura neoclasica este cea mai pura forma a stilului derivat din arhitectura clasica, reactioneaza impotriva ornamentului natural Rococo si opulenta stilului Baroc. Aici tavanul este adesea rotunjit, colturile casei, geamurile si usile sunt incadrate in linii minimaliste care dau un stil si o eleganta aparte. O fatada simpla prelungeste o cladire si o face sa para curata.

            Acesta este exact lucrul de care suntem noi interesati si trebuie sa fie tradus in mobila de bun-gust, mobila contemporana sau mobilier clasic unic.